69 съвета за щастливи отношения

(0 comments)
-10%
15.00 BGN 13.50 BGN
Out of stock

Summery

Продължението на бестселъра „69 съвета за секс“ ви дава практични отговори на най-важните въпроси и ви превежда през всички етапи на връзките – от запознанството и умението да привличаме, през възможните проблеми, до понякога неизбежния край.

INFORMATION

add to favorites

Share

Наталия Кобилкина

69 съвета за щастливи отношения

Как изглежда човекът, готов да обича? Възможно ли е да преодолеем изневярата? Кои са седемте признака за съвместимост?

Продължението на бестселъра 69 съвета за секс ви дава практични отговори на най-важните въпроси за връзките.

Шестте теми в 69 съвета за щастливи отношения ще ви преведат през всички етапи – от запознанството и умението да привличаме, през възможните проблеми, изневярата и понякога неизбежния край, и ще ви разкрият тайните на хармоничните отношения.

„Истинското щастие е споделено“ - казва Наталия и ви дава конкретни техники и инструменти, с които да изградите връзката на своите мечти.

 

Наталия Кобилкина е сред водещите сексолози и семейни терапевти у нас. Завършила магистърска степен в областта на психотерапията и сексологията в Русия, тя е автор на многобройни статии, водещ на иновативни тренинги и специализирани лекции.

Първата книга на Наталия - „69 съвета за секс“, се превърна в истински феномен и повече от половин година след излизането си продължава да оглавява класациите. Изданието, което държите в ръцете си, е логично нейно продължение.

„69 съвета за щастливи отношения“ ще ви пренесе от чисто сексуалните към истински дълбоките и хармонични връзки. Кратките, практични и мъдри напътствия на Наталия ще ви помогнат да откриете истинската любов или да я запазите, ако вече сте имали щастието да я срещнете. Ще ви научи как да обичате себе си и да се доверявате на вселената. Защото в реалността може и да няма вълшебна рибка, която да сбъдва мечтите ни, но винаги има път, който води към тях. „69 съвета за щастливи отношения“ е вашият пътеводител.

 

След успеха на „69 съвета за секс“ хората започнаха да ме спират на улицата и да ми задават един и същ въпрос: „Хубаво е, че има съвети за секс, но ако нямаме партньор или имаме проблем във връзката си, какво да правим?“.

Разбира се, красивият, романтичен и страстен секс е следствие на добрите и любящи отношения. Тази книга ще ви даде възможност да осъзнаете защо връзките се разпадат и ще ви помогне да привлечете в живота си истинската любов.

Аз вярвам, че всеки е роден, за да бъде щастлив. Повярвайте и вие!

 

 

Наталия Кобилкина е първият сексолог и семеен терапевт в България, който провежда обучения по сексология и щастливи отношения.

Вече повече от 9 години Наталия се занимава с тренинги за развитие и днес е автор и водещ на първите курсове по сексология за жени, мъже и двойки у нас. В създадения от нея „Център по сексология и щастливи отношения“ се предлагат лекции, семинари, курсове, и индивидуални консултации.

В началото на 2013 г. излезе първата книга на Наталия Кобилкина - „69 съвета за секс“, която оглави класациите и се превърна в безценен наръчник за хиляди читатели.

http://www.natalia.bg

 

 

-10 % 69 съвета за щастливи отношения Наталия Кобилкина 15.00 BGN 13.50 BGN Out of stock


-10 % 69 съвета за щастливи отношения Наталия Кобилкина 15.00 BGN 13.50 BGN Out of stock
-10 % 69 съвета за щастливи отношения Наталия Кобилкина 15.00 BGN 13.50 BGN Out of stock

Other books by this author

-10 % Out of stock Наталия Кобилкина 13.50 BGN 15.00 BGN
-10 % Out of stock Наталия Кобилкина 13.50 BGN 15.00 BGN
-10 % Out of stock Наталия Кобилкина 13.50 BGN 15.00 BGN