69 съвета за щастливи отношения

(0 comments)
-10%
15.00 BGN 13.50 BGN
Out of stock

Summery

Продължението на бестселъра „69 съвета за секс“ ви дава практични отговори на най-важните въпроси и ви превежда през всички етапи на връзките – от запознанството и умението да привличаме, през възможните проблеми, до понякога неизбежния край.

INFORMATION

add to favorites

Share

More books in this genre

Наталия Кобилкина

69 съвета за щастливи отношения

Как изглежда човекът, готов да обича? Възможно ли е да преодолеем изневярата? Кои са седемте признака за съвместимост?

Продължението на бестселъра 69 съвета за секс ви дава практични отговори на най-важните въпроси за връзките.

Шестте теми в 69 съвета за щастливи отношения ще ви преведат през всички етапи – от запознанството и умението да привличаме, през възможните проблеми, изневярата и понякога неизбежния край, и ще ви разкрият тайните на хармоничните отношения.

„Истинското щастие е споделено“ - казва Наталия и ви дава конкретни техники и инструменти, с които да изградите връзката на своите мечти.

 

Наталия Кобилкина е сред водещите сексолози и семейни терапевти у нас. Завършила магистърска степен в областта на психотерапията и сексологията в Русия, тя е автор на многобройни статии, водещ на иновативни тренинги и специализирани лекции.

Първата книга на Наталия - „69 съвета за секс“, се превърна в истински феномен и повече от половин година след излизането си продължава да оглавява класациите. Изданието, което държите в ръцете си, е логично нейно продължение.

„69 съвета за щастливи отношения“ ще ви пренесе от чисто сексуалните към истински дълбоките и хармонични връзки. Кратките, практични и мъдри напътствия на Наталия ще ви помогнат да откриете истинската любов или да я запазите, ако вече сте имали щастието да я срещнете. Ще ви научи как да обичате себе си и да се доверявате на вселената. Защото в реалността може и да няма вълшебна рибка, която да сбъдва мечтите ни, но винаги има път, който води към тях. „69 съвета за щастливи отношения“ е вашият пътеводител.

 

След успеха на „69 съвета за секс“ хората започнаха да ме спират на улицата и да ми задават един и същ въпрос: „Хубаво е, че има съвети за секс, но ако нямаме партньор или имаме проблем във връзката си, какво да правим?“.

Разбира се, красивият, романтичен и страстен секс е следствие на добрите и любящи отношения. Тази книга ще ви даде възможност да осъзнаете защо връзките се разпадат и ще ви помогне да привлечете в живота си истинската любов.

Аз вярвам, че всеки е роден, за да бъде щастлив. Повярвайте и вие!

 

 

Наталия Кобилкина е първият сексолог и семеен терапевт в България, който провежда обучения по сексология и щастливи отношения.

Вече повече от 9 години Наталия се занимава с тренинги за развитие и днес е автор и водещ на първите курсове по сексология за жени, мъже и двойки у нас. В създадения от нея „Център по сексология и щастливи отношения“ се предлагат лекции, семинари, курсове, и индивидуални консултации.

В началото на 2013 г. излезе първата книга на Наталия Кобилкина - „69 съвета за секс“, която оглави класациите и се превърна в безценен наръчник за хиляди читатели.

http://www.natalia.bg

 

 

-10 % 69 съвета за щастливи отношения Наталия Кобилкина 15.00 BGN 13.50 BGN Out of stock


-10 % 69 съвета за щастливи отношения Наталия Кобилкина 15.00 BGN 13.50 BGN Out of stock
-10 % 69 съвета за щастливи отношения Наталия Кобилкина 15.00 BGN 13.50 BGN Out of stock

Other books by this author

-10 % Out of stock Наталия Кобилкина 13.50 BGN 15.00 BGN
-10 % Out of stock Наталия Кобилкина 13.50 BGN 15.00 BGN
-10 % Out of stock Наталия Кобилкина 13.50 BGN 15.00 BGN