Приказна златна съкровищница – Том 1

(0 мнения)
-10%
35.00 лв. 31.50 лв.

Анотация

Приказки от цял свят са скътани между кориците на тази чудна книжка. Мъдростта на народите отвежда младия читател на вихрено пътешествие в чудни земи сред познати и непознати народи, а майсторското перо на разказвача Любомир Николов – Нарви пленява въображението на децата и оставя в тях книжни спомени за цял живот.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

НОВИ ПРИКАЗКИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ 

Приказките са съкровищницата на народите и в тях е скътана мъдрост от дълбока древност до наши дни.

В първия том на тази подаръчна книга Любомир Николов запознава малчуганите с поучителни истории и интересни житейски съдби, бликнали от фолклора на различните народи по света. Знайни и незнайни герои, принцеси и чудни зверове в далечни земи – на страниците на тази съкровищница всеки любопитен млад читател ще открие омагьосващи приключения. Ценностите и вярванията на народите ще развихрят детското желание за пътешествие по цялото земно кълбо на книжните криле на приказките. 

Отворете широко прозореца на въображението пред вашето дете с вълшебството на приказките от цял свят!Любомир Николов – Нарви
 е даровит писател и култов преводач на произведенията на маестро Толкин – „Властелинът на пръстените“, „Хобит“ и „Силмарилион“, а сред постиженията му са чудесните преводи на „Малкият принц“, „Алиса в Страната на чудесата“, авторската поредица „Български исторически приказки и легенди“ и веселата книжка „Азбучни гатанки“, отличена с второ място на конкурса „Бисерче вълшебно“. Под псевдонима Колин Уолъмбъри има написани повече от 30 книги-игри, а в чекмеджетата на паметта му дремят недовършени десетки истории.

-10 % Приказна златна съкровищница – Том 1 Любомир Николов 35.00 лв. 31.50 лв. добави в кошницата
Любомир Николов е писател с повече от 50 приказки зад гърба си, преводач на култовия труд „Властелинът на пръстените“ и автор на десетки книги-игри под псевдонима Колин Уолъмбъри. Сред постиженията му са чудесният нов превод на „Малкият принц“ и веселата книжка „Азбучни гатанки“, отличена с второ място на конкурса „Бисерче вълшебно“.

-10 % Приказна златна съкровищница – Том 1 Любомир Николов 35.00 лв. 31.50 лв. добави в кошницата
-10 % Приказна златна съкровищница – Том 1 Любомир Николов 35.00 лв. 31.50 лв. добави в кошницата

Книги от същия автор

-5 % Приказна съкровищница: Нови приказки от цял свят Любомир Николов 5.69 лв. 5.99 лв.
-5 % Азбучни гатанки Любомир Николов 4.74 лв. 4.99 лв.
-10 % Български исторически приказки и легенди – книга 1 Любомир Николов 5.39 лв. 5.99 лв.
-10 % Български исторически приказки и легенди – книга 4 Любомир Николов 5.39 лв. 5.99 лв.
-10 % При баба и дядо на село: ПЧЕЛИ И МЕД Любомир Николов 3.59 лв. 3.99 лв.
-10 % При баба и дядо на село: ЗА РИБА Любомир Николов 3.59 лв. 3.99 лв.