Дневникът на един татко звероукротител

(3 мнения)
-10%
15.99 лв. 14.39 лв.
изчерпана

Анотация

Калоян Явашев мечтае да играе професионално футбол, да стане рокпевец и да спре да се губи. Вместо това започва да дресира папагали, става баща на три деца и намира фейсбук, където стотици хиляди хора четат през сълзи от смях публикациите му, вдъхновени (и изстрадани) от деликатното изкуство да си родител.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

споделиНай-забавният поглед към бащинството. 
- Мама Нинджа

Калоян Явашев е един от онези пишещи хора във фейсбук, които блестят с оригинален хумор и артистичен подход. Публикациите за него и семейството му се следят и харесват от стотици хиляди потребители, а всяка негова история е вдъхновена (и изстрадана) от деликатното изкуство да си родител.
Главни (а твърде често и гладни) действащи лица са трите деца и прекрасната му съпруга, а забавните ситуации оставят читателите без дъх от смях.
В тази книга за пръв път Калоян дръпва завесата и разкрива битието си в пълния му блясък - не само с историите за семейството си, но и с житейските му перипетии от времето, преди да се кротне и задоми.
Качете се на въртележката и се оставете Калоян да ви отведе от България през Испания до слънчевата Малта, веселия Кипър, горещото Мексико, прашния Египет, лудата Куба и други интересни места, за да научите как се става дресьор на папагали, а впоследствие и татко на три невероятни деца.

-10 % Дневникът на един татко звероукротител Калоян Явашев 15.99 лв. 14.39 лв. изчерпана
Калоян Явашев е баща на три деца, дресьор на папагали, любител на футбола и любимец на десетки хиляди хора. Под псевдонима Татко Калоян той споделя онлайн и на хартия истории, отличаващи се с оригинален хумор и неочаквана дълбочина, а животът му е пълен с вдъхновения за разкази, които откриват смеха дори в най-сериозните теми и описват и най-смешните ситуации с цялата сериозност на света. „Как се разделих с майка ви“ е третата му книга след бестселърите „Дневникът на един (татко) звероукротител“ и „Апокалипсис (сега) с деца“.

-10 % Дневникът на един татко звероукротител Калоян Явашев 15.99 лв. 14.39 лв. изчерпана
-10 % Дневникът на един татко звероукротител Калоян Явашев 15.99 лв. 14.39 лв. изчерпана
Гергана Николова Рейтинг
Книгата е страхотна, историите са много забавни и времето минава не усетно. Препоръчавам с две ръце ако се чудите какво да четете.
Анелия Иванова Рейтинг
Много усмивки и добро настроение получаваш след като четеш книгата. Поздравления за автора, който по много забавен начин ни е позволил да се докоснем до живота му. За мен човек има нужда и от нещо ведро, което да го откъсне от напрегнатото ежедневие, агресивните новини и стреса. Съвсем случайно закупена тази книга, ми стана любима и ме направи фен на автора й. Поздравления г-н Явашев!
ЯНКА ДИМОВСКИ Рейтинг
Добра е книгата...но някак си очаквах нещо по-смешно...и прекалено много определения,епитети и т.н.,поне на мен ми идват в повечко...Иначе си заслужава!!!Забавна е...Желая на автора и семейството му много здраве и щастие!!!

Книги от същия автор

-10 % Апокалипсис сега с деца Калоян Явашев 14.39 лв. 15.99 лв.
-10 % Как се разделих с майка ви Калоян Явашев 17.09 лв. 18.99 лв.