Магични мистерии - книга 1

(1 мнение)
-10%
14.99 лв. 13.49 лв.
изчерпана

Анотация

Магическа поредица за деца, която крие приятни изненади както за младите, така и за (не дотам) порасналите читатели! Книгата на обичания актьор Нийл Патрик Харис не е просто роман. Тя е истинско ковчеже, пълно с шифри, кодове и дори фокуси. Отваряй си очите на четири и ще откриеш между кориците нещо повече от вълнуваща история – ще научиш как да станеш магьосник!
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

сподели

още книги от този жанр

От обичния актьор Нийл Патрик Харисносител на многобройни отличия, идва магическата поредица за деца, която крие приятни изненади както за младите, така и за (не дотам) порасналите читатели!

Картър е най-сръчният и находчив млад фокусник, когото ще срещнеш!
Останал без родители твърде рано, той отраства при лукавия си чичо Слай – дребен мошеник, който го научава на всевъзможни трикове. Докато един ден момчето решава, че не може да понася повече скитническия живот, изпълнен с измами, и избягва, за да потърси късмета си. Съдбата – и един много цветен влак – го отвеждат в тихото градче Минерал Уелс, което нашепва обещания за спокойствие и истински дом. Там Картър за първи път среща приятели в лицето на трима особняци като самия него: Лейла, Тео и Ридли. Любовта към фокусите неусетно сближава децата, но докато приятелството им укрепва, те ще се изправят срещу огромна заплаха. В града е пристигнал Грандиозния панаир на злия Б. Б. Босо, който крои престъплението на века! Само четирите хлапета могат да се изправят срещу злосторниците и да ги победят в собствената им игра.


„Прочетох тази книга с вълнение, с възторг и с все по-натрапчивото чувство, че ще ме накара да изчезна.“
Лемъни Сникет 
-10 % Магични мистерии - книга 1 Нийл Патрик Харис 14.99 лв. 13.49 лв. изчерпана
Нийл Патрик Харис е световноизвестен актьор, продуцент, режисьор, телевизионен водещ и писател. От 2011 до 2014 оглавява Академията по магически изкуства в качеството си на неин президент. Живее в Харлем, Ню Йорк, със семейството и двете си прекрасни кучета. „Магични мистерии“ е първият му роман за деца.

-10 % Магични мистерии - книга 1 Нийл Патрик Харис 14.99 лв. 13.49 лв. изчерпана
-10 % Магични мистерии - книга 1 Нийл Патрик Харис 14.99 лв. 13.49 лв. изчерпана
Ради Рейтинг
Ще я има ли отново налична ?

Книги от същия автор

-10 % Магични мистерии - книга 2 Нийл Патрик Харис 14.39 лв. 15.99 лв.