Цигуларят от Венеция

(0 мнения)
-10%
16.99 лв. 15.29 лв.
изчерпана

Анотация

Завладяващ роман за любовта във всичките й форми, вдъхновен от живота на гениалния бароков композитор Антонио Вивалди. „Цигуларят от Венеция“ обхваща над три десетилетия и разказва пленителна история за страст, музика и амбиция.
прочети откъс

ИНФОРМАЦИЯ

добави в любими

добави в goodreads

сподели

Тайната любов на Вивалди

Напълно завладяващ роман! Паломбо ни пренася в света на Вивалди с всепоглъщаща история за любовта във всичките й форми. Красива, затрогваща и пробождаща сърцето на моменти, тази книга ще оглави вашия списък с любими четива.

Publishers Weekly

Адриана д’Амато обожава музиката. Готова е да наруши забраната на баща си да стои далеч от любимия си инструмент – цигулката, и да помоли скришом гениалния композитор и цигулар Антонио Вивалди да стане неин учител. Но тайните уроци бързо прерастват в страстна любовна авантюра. Забранена, тъй като Вивалди е свещеник, а бащата на Адриана, богат венециански търговец, е решен да й намери съпруг от благородническо потекло. Скоро на момичето ще се наложи да избира между двама мъже, а на Вивалди – между любимата си и музиката…

Дебютният роман на младата писателка Алиса Паломбо, вдъхновен от живота на гениалния бароков композитор Антонио Вивалди, обхваща над три десетилетия и разказва пленителна история за страст, музика и амбиция; за силата да се влюбиш и да продължиш напред, когато любовта си отиде.

"Действието на романа ни пренася в пищна Венеция от XVIII век – със залязваща слава и богатство, но все така разточителна. Зад фасадата на привидно благочестие всичко е възможно в град, където карнавалът продължава с месеци, стига да се спазват правилата на играта.
(ревю на Милена Златарова за "Аз чета")  

 

-10 % Цигуларят от Венеция Алиса Паломбо 16.99 лв. 15.29 лв. изчерпана


-10 % Цигуларят от Венеция Алиса Паломбо 16.99 лв. 15.29 лв. изчерпана
"Действието на романа ни пренася в пищна Венеция от XVIII век – със залязваща слава и богатство, но все така разточителна. Зад фасадата на привидно благочестие всичко е възможно в град, където карнавалът продължава с месеци, стига да се спазват правилата на играта." 
(ревю на Милена Златарова за "Аз чета")  
-10 % Цигуларят от Венеция Алиса Паломбо 16.99 лв. 15.29 лв. изчерпана

Книги от същия автор

-10 % Изповедта на Борджиите Алиса Паломбо 17.99 лв. 19.99 лв.
-10 % Изчерпан продукт Алиса Паломбо 15.30 лв. 17.00 лв.